Știri și anunțuri

Program colectare deseuri Supercom SA
Program colectare deseuri Supercom SA
01.26.2023

 

Buna ziua!

Mai jos prezentăm programul de colectare deșeuri din toate localitățile din componența comunei Sânpaul:

1. Deșeurile menajere vor fi colectate săptămânal în fiecare zi de marti.

2. Deșeurile reciclabile vor fi colectate după cum urmează:

                     Hârtie-Carton  - bilunar - sâmbăta, săptămâna 2 și 4

                     Plastic-Metal  - bilunar - sâmbăta, săptămâna 1 și 3

                     Sticlă             - bilunar - luni, săptămâna 2 și 4

La sfârșitul săptămânii va sosi prima tranșă de pubele ce vor fi distribuite către gospodării în perioada următoare.

Menționăm că atât programul, cât și modalitatea de colectare pot suferi modificări, care vă vor fi aduse la cunoștință în prealabil.

Vă mulțumim!

Avertizări fitosanitare - mai 2022
Avertizări fitosanitare - mai 2022
05.17.2022

Atașat aveți mai multe avertizări de la Oficiul Fitosanitar Cluj pentru diferite culturi de sezon. Vă rugăm să le studiați și, în măsura în care le considerați utile, să le puneți în practică.

Mai multe detalii găsiși pe site-ul Autorității Naționale Fitosanitare. Vă mulțumim.

Buletin de avertizare pentru sâmburoase
Buletin de avertizare pentru semințoase
Buletin de avertizare pentru fasole
Buletin de avertizare pentru tripși
Buletin de avertizare pentru rățișoara porumbului
Buletin de avertizare pentru agenții de dăunare la ceapă
Buletin de avertizare pentru melci, cu sau fără cochilie

 

Înființare rețea de distribuție gaze naturale în comuna Sânpaul
Înființare rețea de distribuție gaze naturale în comuna Sânpaul
04.14.2022

      COMUNA SÂNPAUL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul ,,Înființare rețea de gaze naturale în comuna Sânpaul”, propus a fi realizat în comuna Sânpaul, satele Sumurducu, Topa-Mică, Șardu, Mihăiești, Berindu, Sânpaul, județul Cluj.

      Informațiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Cluj, din municipiul Cluj-Napoca, str. Calea Dorobanților, nr. 99 și sediul titularului, în zilele de luni-joi între orele 09-14 și vineri între orele 09-12.

     Observațiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Cluj, str. Calea Dorobanților, nr. 99, jud. Cluj.

      

 

Avertizări pentru culturi (3 martie 2022)
Avertizări pentru culturi (3 martie 2022)
03.04.2022

Atașat aveți mai multe avertizări de la Oficiul Fitosanitar Cluj pentru culturile de roșii, pentru trandafiri, pentru culturile de rapiță și cele de sâmburoase.

Mai multe detalii găsiși pe site-ul Autorității Naționale Fitosanitare. Vă mulțumim.

Avertizare privind culturile de roșii
Avertizare privind trandafirii
Avertizare privind stropirea rapiței
Avertizare privind culturile de sâmburoase

 

Anunț pentru angajare secretar general
Anunț pentru angajare secretar general
07.14.2021

Primăria Comunei Sânpaul organizează, în data de 14.07.2021, ora 10:00, la sediul Primăriei Sânpaul concurs pentru ocuparea postului de secretar general al Comunei Sânpaul. Date suplimentare despre concurs se găsesc în anunțul atașat sau la sedioul primăriei Sânpaul din Sânpaul nr. 195, tel 0264282810, fax 0264282805, email primaria [arond] sanpaulcluj [punct] ro, persoana de contact fiind doamna Pașca Eugenia.

Anunț de concurs pentru angajare secretar general
Rezultatul selecției dosarelor - 07 iulie 2021
Rezultatul probei scrise - 14 iulie 2021
Rezultat interviu  - 14 iulie 2021
Rezultatul final al concursului pentru secretar general - 14 iulie 2021

 

Situatia COVID-19
Situatia COVID-19
03.29.2021
COVID HCJSU nr 50 din 27.03.2021.pdf

 

Anunțuri de vânzare terenuri extravilane
Anunțuri de vânzare terenuri extravilane
03.18.2021

În data de 17 martie 2021 au fost publicate un număr de 10 oferte de vanzare a unor terenuri în Comuna Sânpaul; pentru a le consulta vă rugăm să accesați meniul Primăria / Transparență.

Mulțumesc.

Anunț privind vaccinarea împotriva Sars-Cov-2
Anunț privind vaccinarea împotriva Sars-Cov-2
01.28.2021

                                                                                               Anunț Important 

 

         Având în vedere instrucțiunea nr. 52/21.01.2021 a Comitetului național de coordonare a activităților privind vaccinarea împotriva SARS-Cov-2, vă comunicăm următoarele:

         Persoanele imobilizate sau nedeplasabile alflate la domiciliu, împreună cu asistenții personali ai acestora (dacă au) și cu membrii familiei care locuiesc în aceeași gospodărie, se vaccinează împotriva Covid-19, în baza deciziei personale, în etapa a doua de vaccinare. 

         Dacă vă regăsiți în categoria mai sus menționată și doriți să vă vaccinați, vă rugăm ca până luni 01 februarie 2021, să luați legătura cu asistentul social, doamna Rodica Oltean, la nuărul de telefon 0745477748, pentru a vă înscrie pe lista ce urmează a fi transmisă nucleului de coordonare a campaniei de vaccinare. 

                                                                                                                              Primar,

                                                                                                                   OVIDIU COLCERIU

Anunț privind alegerea delegatului sătesc
Anunț privind alegerea delegatului sătesc
01.27.2021

 

 

                   În conformitate cu prevederile art.42 Cod Administrativ, locuitorii satului Sumurducu comuna Sânapul, sunt invitați să participe  miercuri, 27 ianuarie 2021, ora13, la școala din Sumurducu, pentru alegerea delegatului sătesc.

 

 

 

Sânpaul                                                                                     Primar,

10.01.2021                                                                       OVIDIU COLCERIU

Anunț de avansare
Anunț de avansare
01.07.2021

Atașat aveți dispoziția nr. 3 din 07 ianuarie 2020 privind pentru examenul de promovare în clasă, organizat la sediul Primăriei Comunei Sânpaul din funcția publică de execuție referent de specialitate superior, grad 3, în funcția publică de inspector grad profesional asistent din cadrul aparatului de specialitate al primarului - Compartiment achiziții. Examenul va avea loc în data de 10 februarie 2021, ora 0900, cu interviul în data de 10 februarie 2020, ora 1400. Bibliografia este atașată prezentului anunț.

Dispoziție de promovare
Bibliografie

 

Comunicat stare COVID-19
Comunicat stare COVID-19
11.23.2020

Anexăm mai jos comunicatul primarului Comunei Sânpaul, dl. Ovidiu Colceriu, privind rata de infectare cu SARS COV-2 la nivelul comunei Sânpaul precum și modalitatea de lucru a primăriei și relația cu cetățenii.

Deoarece comuna a depășit pragul de 3 persoane infectate la mia de locuitori se impune purtarea măștii de protecție în toate spațiile publice depe raza comunei Sânpaul. Vă rogăm să luați măsuri să vă protejați, atât pe dumneavoastră cât și familiile și cunoscuții dumneavoastră.

Vă muțumim.

Fișier Adobe PDF Clic aici pentru comunicatul primarului din 23 noiembrie 2020

 

Măsuri instituite în vederea limitării și prevenirii răspândirii virusului SARS-COV-2 pe teritoriul județului Cluj
Măsuri instituite în vederea limitării și prevenirii răspândirii virusului SARS-COV-2 pe teritoriul județului Cluj
11.03.2020

Dragi concetățeni, 

având în vedere peristența unui număr crescut de persoane infectate pe teritoriul județului Cluj precum și apariția zilnică a unor cazuri noi de persoane infectate, în data de 30.10.2020 a fost republicată hotărârea nr. 52 a CJSU, hotărâre publicată inițial în data de 15.10.2020. Mai jos găsiți o copie a documentului:

HCJSU nr. 52 republicată

Extragem, în continuare, paragrafele care privesc direct situația comunei Sânpaul, ținând cont de incidența cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile, care, conform anexei 1 este de 0,44/1000, adică mai mică sau egală cu 1,5/1000 de locuitori:

...

”Art. 1. În aplicarea prevederilor art 1 din Anexa nr. 2 la H.G. nr. 856/14 octombrie 2020 este obligatorie pe raza județului Cluj purtarea măștii de protecție ,în așa fel încât să acopere nasul și gura, în spațiile publice închise, spațiile comerciale, mijloacele de transport în comun și la locul de muncă, în condițiile stabilite prin ordin comun al ministrului sănătății și al ministrului afacerilor interne ... 

Art. 2. (1) În aplicarea prevederilor art. 3 alin. 1 din Anexa nr. 2 a H.G. nr. 856/14 octombrie 2020 este obligatorie purtarea măștii de protecție, astfel încât să acopere nasul și gura în unitățile administrativ teritoriale de pe raza județului Cluj, unde incidența cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile este mai mică sau egală cu 3/1000 locuitori, pentru persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani, prezente în spațiile publice deschise, cum ar fi piețele, târgurile, zonele de așteptare (stații de autobuz, peroanele și alte asemenea), zonele în care se desfășoară serbări publice sau pelerinaje, exteriorul obiectivelor turistice, zonele pietonale comerciale și în proximitatea instituțiilor de învățământ până la o distanță de 50 m de intrarea în perimetrul școlii ...

...

Art. 10^1 În unitățile administrativ-teritoriale de pe raza județului Cluj, prevăzute în Anexa nr. 1 la prezenta hotărâre (unde incidența cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile este mai mică sau egală cu 1,5/1000 de locuitori) se dispun, pe o perioadă de 14 zile, următoarele măsuri:

a)... organizarea și desfășurarea activității în cadrul cinematografelor, instituțiilor de spectacole și/sau concerte este permisă, cu participarea publicului până la 50% din capacitatea maximă a spațiului.

b)... activitatea cu publicul a operatorilor economici care care desfășoară activități de preparare, comercializare și consum al produselor alimentare si/sau băuturilor alcoolice și nealcoolice, de tipul restaurantelor și cafenelelor, în interiorul clădirilor, se desfășoară fără a depăși 50% din capacitatea maximă a spațiului și în intervalul orar 06:00-23:00, cu respectarea obligațiilor stabilite prin ordin comun al ministrului sănătății și al ministrului economiei, energiei și mediului de afaceri.

c)... activitatea restaurantelor și a cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau altor unități de cazare, se desfășoară fără a depăși 50% din capacitatea maximă a spațiului și în intervalul orar 06:00-23:00, cu respectarea obligațiilor stabilite prin ordin comun al ministrului sănătății și al ministrului economiei, energiei și mediului de afaceri.

d)... prepararea, comercializarea și consumul produselor alimentare și băuturilor alcoolice și nealcoolice sunt permise în spațiile special destinate dispuse în exteriorul clădirilor, în aer liber, cu asigurarea unei distanțe de minimum 2 m între mese și participarea a maximum 6 persoane la o masă, dacă sunt din familii diferite și cu respectarea măsurilor de protecție sanitară stabilite prin ordin comun al ministrului sănătății, ministrului economiei, energiei și mediului de afaceri și al președintelui ANSVSA.

e)...nu este permisă activitatea în baruri, cluburi și discoteci.

f)... activitatea cu publicul a operatorilor economici licențiați în domeniul jocurilor de noroc este permisă fără a depăși 50% din capacitatea maximă a spațiului; operatorii economici care desfășoară activități de jocuri de noroc au obligația să respecte orarul de lucru cu publicul și restricțiile stabilite prin hotărâre a CNSU, ...”

 

Vă rugăm să respectăm cu toții aceste măsuri.

Vă mulțumim!

Hotărârea 57 din 20 octombrie 2020 a Comitetului pentru Situații de urgență Cluj
Hotărârea 57 din 20 octombrie 2020 a Comitetului pentru Situații de urgență Cluj
10.21.2020

Măsuri privind siguranța cetățenilor

Anunț
Anunț
08.27.2020

Anunț de angajare personal pentru contabilitate. Mai multe detalii sunt în anunțul atașat iar informații suplimentare se pot obține de la sediul primăriei.

Anunț pentru contabilitate

 

Dispozitie afisaj electoral
Dispozitie afisaj electoral
08.26.2020

                  Dispozitia privind afisajul electoral 

Proiecte din fonduri europene
Proiecte din fonduri europene
08.26.2020

   Căminul cultural din Mihăiești va fi reabilitat din fonduri europene și de la bugetul local. Azi am primit notificarea că proiectul a fost selectat, urmând partea de contractare. Valoarea totală a proiectului este de 227.000 de euro din care 70.000 euro (suma maximă care putea fi primită) vor fi din fonduri europene, prin GAL Someș-Nadăș. Acesta este al 6-lea proiect din fonduri europene câștigat de primăria Sânpaul în ultimii 4 ani. Prin celelalte 5 au fost modernizate căminele culturale din Topa Mică și Șardu, au fost asfaltate drumurile comunale Sânpaul-Sumurducu și Berindu-Cristorel, se achiziționează tractor cu tocător de vegetație, se întrețin pădurile din finanțarea de 15.000 euro pe an și reabilitează grădinița din Sânpaul. În total, din fonduri europene, primăria Sânpaul a obținut din 2016 până în prezent, peste 2 milioane de euro.