Evenimente

Anunț pentru licitație construire sală de sport și reabilitare dispensar
Anunț pentru licitație construire sală de sport și reabilitare dispensar
Dată eveniment:  08.07.2020 |  Ora: 14

 Primăria comunei Sânpaul anunță firmele interesate că au fost lansate licitațiile pentru construirea unei săli de sport în localitatea Sânpaul și pentru reabilitarea și modernizarea dispensarului uman din localitatea Sânpaul. Licitația pentru construirea sălii de sport este organizată și finanțată de către Compania Națională de Investiții SA, iar licitația pentru reabilitarea și modernizarea dispensarului uman este organizată de către primăria Sânpaul și este finanțată prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL). 

 Mai jos aveți anunțurile pentru cele două licitații și vă rugăm să urmăriți SICAP-ul pentru clarificări și informații suplimentare.

Anunț pentru construire sală de sport Sânpaul (fișier Adobe PDF)
Anunț pentru reabilitare și modernizare dispensar (fișier Adobe PDF)

 

Anunt APM Extindere rețea de apã – subtraversãri și racorduri la rețeaua de apã în sat Mihãiești, comuna Sânpaul
Anunt APM Extindere rețea de apã – subtraversãri și racorduri la rețeaua de apã în sat Mihãiești, comuna Sânpaul
Dată eveniment:  28.05.2020 |  Ora: 12:00

            COMUNA SÂNPAUL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul Extindere rețea de apă – subtraversări și racorduri la rețeaua de apă în sat Mihăiești, comuna Sânpaul, județul Cluj. Informațiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Cluj, din municipiul Cluj-Napoca, str. Calea Dorobanților, nr. 99, și la sediul titularului: COMUNA SÂNPAUL, cu sediul în loc. Sânpaul, nr. 195, jud. Cluj, în zilele de luni-joi între orele 900-1400 și vineri între orele 900-1200.

            Observațiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Cluj, str. Calea Dorobanților, nr. 99, jud. Cluj.

Erata colectare gunoi menajer
Erata colectare gunoi menajer
Dată eveniment:  16.06.2020 |  Ora: 17:00

Stimați cetățeni

Printr-o regretabilă eroare - mai degrabă o neînțelegere - s-a afișat pe site-ul comunei un program de colectare al deșeurilor care nu s-a respectat. Motivul nerespectării lui a fost faptul că acesta era programul de colectare pentru o altă comună deservită de Eco Comunal, comuna Baciu. Ne cerem scuze pentru neplăcerile create, totodată vă anunțăm că pentru viitorul apropiat programul este următorul: miercuri 17.06.2020 se vor ridica deșeuri menajere, iar marți, 23.06.2020 se vor colecta deșeuri reciclabile (PET-uri și doze). Între timp vom reveni cu un program de colectare corect. Vă mulțumim pentru înțelegere

Anunț de intenție
Anunț de intenție
Dată eveniment:  04.06.2020 |  Ora: 08

Autoritatea contractantă: Comuna Sânpaul, având sediul în loc. Sânpaul, nr 195, 407530, jud. Cluj, CIF 4546987.

În vederea accesării fondurilor puse la dispoziție de Fondul Român de Dezvoltare Socială (FRDS) prin Schema de Granturi Mici – ”Acces la finanțare 2020”, autoritatea contractantă dorește să încheie unul sau mai multe parteneriate cu organizații non-profit cu activitate, expertiză și experiență în domeniul desegregării sociale, programe de incluziune a categoriilor marginalizate cât și creșterea calității vieții. Scopul acestor parteneriate este îmbinarea cunoștințelor fiecăruia dintre parteneri pentru a putea maximiza rezultatele acțiunilor propuse.

În vederea participării la procesul de selecție al partenerilor, doritorii pot depune o scrisoare de intenție care să cuprindă date de identificare, de contact și informații despre domeniile în care au activat până marți, 09.06.2020, orele 16:00 la sediul mai sus precizat al autorității contractante.

Lucrari de reabilitare
Lucrari de reabilitare
Dată eveniment:  05.05.2020 |  Ora: 12:00

După cum probabil știți, în această perioadă se efectuează lucrări de reabilitare ale drumului  E81-1F pe tronsonul Cluj-Napoca - Topa Mică. Primăria comunei Sânpaul în colaborare cu CNAIR  a demarat o acțiune de reabilitare a ulițelor în comună folosind materialul rezultat în urma frezării stratului de uzură de pe E81.  Astfel, în următoarea perioadă vor fi depozitate cantități însemnate de asfalt frezat pe domeniul public în diferite locații din comună, urmând a fi împrăștiat și cilindrat ulterior . Atragem atenția cetățenilor că acest material este destinat EXCLUSIV reabilitării ulițelor comunei, a domeniului PUBLIC, nicidecum a celui privat. Cei care încalcă acest lucru vor suporta consecințele faptelor lor.

Cu considerație,

Primăria comunei Sânpaul 

UN PAȘTE FERICIT TUTUROR!
UN PAȘTE FERICIT TUTUROR!
Dată eveniment:  19.04.2020 |  Ora: 00

Anunț - Depunere Declarație APIA 2020
Anunț - Depunere Declarație APIA 2020
Dată eveniment:  06.04.2020 |  Ora: 08

Având în vedere Ordinul Ministrului Agriculturii și Dezvoltării Rurale nr.89/03.04.2020, prin care se aprobă depunerea online a cererilor pentru subvenții în agricultură pentru anul 2020, Primăria Sânpaul informează fermierii că nu trebuie să se deplaseze la sediul instituției pentru obținerea adeverințelor pe suprafața declarată, acestea fiind trimise de către primărie online centrelor APIA.

Fermierii care doresc să facă modificări de suprafață în declarație prin încheierea sau rezilierea de contracte sunt rugați să contacteze telefonic Primăria Sânpaul la numerele de telefon: 0741936881 și 0751042749.

 
 
Obligație de completare a declarației pe proprie răspundere pentru deplasările pe timpul nopții
Obligație de completare a declarației pe proprie răspundere pentru deplasările pe timpul nopții
Dată eveniment:  23.03.2020 |  Ora: 22:00

Conform Ordonanței Militare nr. 2 din 21.03.2020, începând cu 23.03.2020, ora 22:00, pentru orice deplasare în afara domiciliului ce se desfășoară în intervalul orar 22:00 - 06:00 este obligatoriu să aveti la dumneavoastră, completată de mână sau scrisă in integralitatea ei tot de mână, declarația pe proprie răspundere atașată. 

Va amintim ca aceeași ordonanță prevede că orice deplasare în afara domiciliului sau a gospodăriei care nu este de strictă necesitate, ar trebui amânată sau anulată. 

Vă rugăm țineți cont cu strictețe de sfaturile autorităților și să rămâneți în casele dumneavoastră. 

Declaratie 

Linie telefonica pentru cetateni!
Linie telefonica pentru cetateni!
Dată eveniment:  19 martie |  Ora: 8

Începând de astăzi, este deschisă linia telefonică 0364 430 030, pentru cetățenii din județul Cluj care doresc informații despre COVID-19.

In atentia opiniei publice!!!
In atentia opiniei publice!!!
Dată eveniment:  13 martie 2020 |  Ora: 11

Vă rugăm să  sa va informati doar din surse/canale oficiale ale Ministerului Afacerilor Interne, Ministerului Sănătății, Ministerului de Externe și ale Departamentului pentru Situații de Urgență.

Comunicat Prefectura Cluj

Recomandari Prefectura

Va multumim!

Hotarârile Comitetului Local pentru Situații de urgență
Hotarârile Comitetului Local pentru Situații de urgență
Dată eveniment:  12 martie 2020 |  Ora: 14

Hotărârile Comitetului Local pentru Situații de Urgență

COVID/Hotararea nr.1 CLSU COVID19.pdf

COVID/ Hotararea nr.2 CLSU COVID19.pdf 

COVID/ Hotararea nr.3 CLSU COVID19.pdf

Reguli speciale de interacțiune cu primăria pe perioada epidemiei cu noul coronavirus
Reguli speciale de interacțiune cu primăria pe perioada epidemiei cu noul coronavirus
Dată eveniment:  13 martie 2020 |  Ora: 14

Pe perioada epidemiei cu noul coronavirus, primaria comunei Sânpaul instituie câteva măsuri pentru prevenirea/limitarea răspândirii acestui virus.

Vedeți documentul aici

Informații cu privire la prevenirea răspândirii infecției cu noul coronavirus
Informații cu privire la prevenirea răspândirii infecției cu noul coronavirus
Dată eveniment:  13 martie |  Ora: 14

În contextul răspândirii rapide la epidmiei cu coronavirus vă transmitem indicațiile de bază pe care autoritățile române le fac pentru prevenirea infecției și gestionarea acesteia.
Vă rugăm să tineți cont de sfaturile autorităților tocmai pentru a vă proteja pe dumneavoastră și pe cei apropiați. De asemenea, vă anunțăm pe această cale și măsurile pe care primăria comunei Sânpaul le ia în ceea ce privește interacțiunea cu cetățeanul pe perioada epidemiei cu noul coronavirus.

Informații COVID-19

Zone ROSU/GALBEN - Indicatii

Intructiuni interactiune cu primaria

Anunt Important privind prevenirea epidemiei
Anunt Important privind prevenirea epidemiei
Dată eveniment:  09 martie 2020 |  Ora: 11

ANUNȚ IMPORTANT!

 /uploads/Imagini/EPIDEMIE

 

ANUNȚ - DEPUNERE DECLARAŢIE SUBVENŢIE APIA 2020
ANUNȚ - DEPUNERE DECLARAŢIE SUBVENŢIE APIA 2020
Dată eveniment:  09.03.2020 |  Ora: 09

Fermierii care nu deţin animale sunt aşteptaţi să vină la Primăria Sânpaul pentru digitizarea terenurilor şi eliberarea adeverinţei. Şi în acest an va fi un punct de lucru APIA în cadrul Primăriei Sânpaul. Depunerea declaraţiilor se va face începând din data de 09.03.2020, la punctul de lucru de la primărie(luni și marți), sau la Centrul APIA Cluj. 

Anunț - ȘEDINȚĂ APIA 2020  și întâlnire cu PREFECTUL JUDEȚULUI CLUJ
Anunț - ȘEDINȚĂ APIA 2020 și întâlnire cu PREFECTUL JUDEȚULUI CLUJ
Dată eveniment:  26.02.2020 |  Ora: 09

Miercuri 26 februarie 2020, ora 0900  Căminul cultural Sânpaul, va avea loc o ședință de instruire privind declaraţiile pentru subvenţiile de la APIA pentru anul 2020.

După ședința de informare cu APIA se vor discuta și probleme privind organizarea locală cu Prefectul Județului Cluj, dl. Mircea Abrudean. Vă așteptăm să participați!